Kritiek op Pieter Omtzigt zwelt aan: 'Hij kan geen keuzes maken' (video)

Kritiek op Pieter Omtzigt zwelt aan: 'Hij kan geen keuzes maken' (video)

Vrijdag 10 november 2023 om 19:46

Kritiek op <em>Pieter Omtzigt</em> zwelt aan: 'Hij kan geen keuzes maken' (video) Met nog minder dan twee weken te gaan tot de verkiezingen klinkt er nu voor het eerst bredere kritiek op Pieter Omtzigt van Nieuw Sociaal Contract. Kopstukken van andere grote partijen pakken de koploper in de peilingen stevig aan. Ze vinden zijn plannen en premiersambities te vaag. Kortom: de handschoenen zijn uit, de campagne is aan! Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Ongemakkelijk: Kroatische minister probeert Duitse minister te kussen op EU-top (video) Bekijk deze video » Pieter Omtzigt wil niet samenwerken met PVV: 'We delen niet dezelfde waarden' (video) Bekijk deze video » Vlaanderen zet zich schrap voor zware regenval: 'Erger dan overstromingen 2021' (video) Bekijk deze video »
Politiek :
Kritiek op Pieter Omtzigt zwelt aan: 'Hij kan geen keuzes maken' (video)

Met nog minder dan twee weken te gaan tot de verkiezingen klinkt er nu voor het eerst bredere kritiek op Pieter Omtzigt van Nieuw Sociaal Contract. Kopstukken van andere grote partijen pakken de koploper in de peilingen stevig aan. Ze vinden zijn plannen en premiersambities te vaag. Kortom: de handschoenen zijn uit, de campagne is aan!

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's