Stap in de historisch schattige wereld van Monster High!

Stap in de historisch schattige wereld van Monster High!

Zaterdag 11 november 2023 om 15:40

Van poppen naar een multimedia franchise. Mattel's (maker van Barbie) Monster High is terug van weggeweest en griezeliger en schattiger dan ooit! Het merk bestaat al vanaf 2010, maar kwam na meerdere 'gefaalde' herlancheringen, officieel terug in 2022.

Monster High: The Movie
lawdeen Wolf, geboren als halfmens en halfweerwolf, komt aan op haar nieuwe school, Monster High. Ze sluit al snel vriendschap met haar klasgenoten Frankie Stein en Draculaura. Voor de eerste keer in haar leven heeft Clawdeen het gevoel dat ze eindelijk een plek heeft gevonden waar ze past en zichzelf kan zijn, ondanks dat ze haar menselijke helft geheimhoudt. Als een sluw plan om Monster High te vernietigen haar echte identiteit dreigt te onthullen, moet Clawdeen leren om het monster in haar hart te omarmen en een manier vinden om de dag te redden.

Bekijk de trailer hieronder.

Monster High 2
Clawdeen Wolf, Draculaura en Frankie Stein beginnen aan hun tweede schooljaar op Monster High. Hun vriendschap wordt op de proef gesteld wanneer ze te maken krijgen met uitdagingen, nieuwe leerlingen en nieuwe superkrachten. Een grote dreiging ligt op de loer en deze kan hun vriendschap vernietigen en de wereld voor altijd veranderen.

Bekijk de trailer hieronder.

Bekijk hieronder de trailer van de animatieserie van Monster High. Kijk hem gratis op YouTube.

Stap in de historisch schattige wereld van <em>Monster High</em>! Van poppen naar een multimedia franchise. Mattel's (maker van Barbie) Monster High is terug van weggeweest en griezeliger en schattiger dan ooit! Het merk bestaat al vanaf 2010, maar kwam na meerdere 'gefaalde' herlancheringen, officieel terug in 2022. Monster High: The Movielawdeen Wolf, geboren als halfmens en halfweerwolf, komt aan op haar nieuwe school, Monster High. Ze sluit al snel vriendschap met haar klasgenoten Frankie Stein en Draculaura. Voor de eerste keer in haar leven heeft Clawdeen het gevoel dat ze eindelijk een plek heeft gevonden waar ze past en zichzelf kan zijn, ondanks dat ze haar menselijke helft geheimhoudt. Als een sluw plan om Monster High te vernietigen haar echte identiteit dreigt te onthullen, moet Clawdeen leren om het monster in haar hart te omarmen en een manier vinden om de dag te redden. Bekijk de trailer hieronder. Monster Monster High 2Clawdeen Wolf, Draculaura en Frankie Stein beginnen aan hun tweede schooljaar op Monster High. Hun vriendschap wordt op de proef gesteld wanneer ze te maken krijgen met uitdagingen, nieuwe leerlingen en nieuwe superkrachten. Een grote dreiging ligt op de loer en deze kan hun vriendschap vernietigen en de wereld voor altijd veranderen. Bekijk de trailer hieronder. Monster High 2! | OFFICIAL TRAILER | Monster High Bekijk hieronder de trailer van de animatieserie van Monster High. Kijk hem gratis op YouTube. Bekijk ook Buurvrouw Jeffrey Dahmer wordt 12 jaar na dato gezien als held (video) Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Nimona, vanaf 30 juni op Netflix Bekijk deze video » Bekijk de eerste teaser van Monster high 2, deze herfst op Paramount+ (video) Bekijk deze video » Het is eindelijk herfst! Dit zijn de leukste Tim Burton films voor op je halloweenlijstje Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Monster High 2, binnenkort op Paramount+ Bekijk deze video »
Entertainment :
Stap in de historisch schattige wereld van Monster High!

Actuele video's

Meer actuele video's