Hevige brand verwoest Rotterdamse flat: Bewoners naar ziekenhuis na inademing rook

Hevige brand verwoest Rotterdamse flat: Bewoners naar ziekenhuis na inademing rook

Zondag 12 november 2023 om 14:37

In de nacht van zaterdag op zondag brak er een hevige brand uit op de zevende verdieping van een flatgebouw in Rotterdam. De bewoner van het appartement is naar het ziekenhuis gebracht vanwege het inademen van rook, evenals een bewoner van een bovengelegen woning.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Hevige brand</em> verwoest <em>Rotterdamse flat</em>: Bewoners naar <em>ziekenhuis</em> na inademing rook In de nacht van zaterdag op zondag brak er een hevige brand uit op de zevende verdieping van een flatgebouw in Rotterdam. De bewoner van het appartement is naar het ziekenhuis gebracht vanwege het inademen van rook, evenals een bewoner van een bovengelegen woning. Tekst gaat verder onder de video. OnbewoonbaarAmbulancepersoneel heeft twee andere buren onderzocht, zo meldt de brandweer. Zeven woningen zijn onbewoonbaar geworden door de aangerichte brand-, rook- en waterschade. De flat, gelegen aan de Veenoord in het stadsdeel IJsselmonde, beslaat twaalf verdiepingen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: meer dan twintig woningen ontruimd na explosie in Den Haag (video) Bekijk deze video » Zien: NASA-astronauten verliezen gereedschapstas in de ruimte, nu te spotten met verrekijker Bekijk deze video »
Nieuws :

Onbewoonbaar
Ambulancepersoneel heeft twee andere buren onderzocht, zo meldt de brandweer. Zeven woningen zijn onbewoonbaar geworden door de aangerichte brand-, rook- en waterschade. De flat, gelegen aan de Veenoord in het stadsdeel IJsselmonde, beslaat twaalf verdiepingen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's