Greta Thunberg spreekt zich uit over conflict in Gaza bij klimaatmars: 'Cease-fire now'

Greta Thunberg spreekt zich uit over conflict in Gaza bij klimaatmars: 'Cease-fire now'

Zondag 12 november 2023 om 19:32

De klimaatmars in Amsterdam trok zondagmiddag een recordaantal demonstranten. Ruim 70.000 mensen voelden zich genoodzaakt naar de hoofdstad te komen. Zo ook de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg, die daarnaast nog een ander onderwerp aansneed.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Greta Thunberg</em> spreekt zich uit over conflict in Gaza bij <em>klimaatmars</em>: 'Cease-fire now' De klimaatmars in Amsterdam trok zondagmiddag een recordaantal demonstranten. Ruim 70.000 mensen voelden zich genoodzaakt naar de hoofdstad te komen. Zo ook de Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg, die daarnaast nog een ander onderwerp aansneed. Tekst gaat verder onder de video. Cease-fire nowThunberg greep deze kans aan om een andere prangende kwestie in het spotlicht te zetten. Over het conflict in Gaza was zij kort van stof en startte de leus: “Cease-fire now”. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Dappere ontsnapping: 42-jarige man ongedeerd na ontvoering in Egmond aan Zee Bekijk deze video » Hart van Nederland gemist? Recordaantal demonstranten bij klimaatmars in Amsterdam Bekijk deze video » Brandweermannen uit de kleren: een hete kalenderactie voor brandwondenslachtoffers Bekijk deze video »
Nieuws :

Cease-fire now
Thunberg greep deze kans aan om een andere prangende kwestie in het spotlicht te zetten. Over het conflict in Gaza was zij kort van stof en startte de leus: “Cease-fire now”.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's