SP-leider Lilian Marijnissen spreekt duidelijke taal over links blok: 'Géén fusie met GroenLinks-PvdA'

SP-leider Lilian Marijnissen spreekt duidelijke taal over links blok: 'Géén fusie met GroenLinks-PvdA'

Woensdag 15 november 2023 om 19:23

De SP heeft geen interesse om zich aan te sluiten bij GroenLinks-PvdA. Volgens SP-leider Lilian Marijnissen is dit onmogelijk vanwege de standpunten van GroenLinks-PvdA, met name op het gebied van pensioenen en arbeidsmigranten. Marijnissen deelde deze standpunten woensdagochtend tijdens het RTL Ontbijtnieuws.

Tekst gaat verder onder de video.

SP-leider <em>Lilian Marijnissen</em> spreekt duidelijke taal over <em>links blok</em>: 'Géén fusie met GroenLinks-PvdA' De SP heeft geen interesse om zich aan te sluiten bij GroenLinks-PvdA. Volgens SP-leider Lilian Marijnissen is dit onmogelijk vanwege de standpunten van GroenLinks-PvdA, met name op het gebied van pensioenen en arbeidsmigranten. Marijnissen deelde deze standpunten woensdagochtend tijdens het RTL Ontbijtnieuws. Tekst gaat verder onder de video. Links blokMarijnissen reageerde op de opmerking van GroenLinks-PvdA-voorman Frans Timmermans, die stelde dat als de SP zich bij zijn partij zou aansluiten, er een nog steviger links blok zou ontstaan. Dit deed Marijnissen in een gesprek met politiek verslaggever Floor Bremer. Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Debat RTL: Geert Wilders wil dat Nederlanders voorrang krijgen op woningmarkt boven asielzoekers Bekijk deze video » Wesley Sneijder: "Als Frans Timmermans premier wordt, ga ik het land uit!" (video) Bekijk deze video »
Politiek :
SP-leider Lilian Marijnissen spreekt duidelijke taal over links blok: 'Géén fusie met GroenLinks-PvdA'

Links blok
Marijnissen reageerde op de opmerking van GroenLinks-PvdA-voorman Frans Timmermans, die stelde dat als de SP zich bij zijn partij zou aansluiten, er een nog steviger links blok zou ontstaan. Dit deed Marijnissen in een gesprek met politiek verslaggever Floor Bremer.

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's