Hart van Nederland gemist? Deze politieke partijen hebben de trouwste kiezers

Hart van Nederland gemist? Deze politieke partijen hebben de trouwste kiezers

Donderdag 16 november 2023 om 15:40

Met nog slechts een week te gaan tot de verkiezingen is de strijd om de zwevende kiezer losgebarsten. Voor het merendeel van de kiezers is het namelijk nog onduidelijk op welke partij ze zullen stemmen.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Hart van Nederland</em> gemist? Deze <em>politieke partijen</em> hebben de <em>trouwste kiezers</em> Met nog slechts een week te gaan tot de verkiezingen is de strijd om de zwevende kiezer losgebarsten. Voor het merendeel van de kiezers is het namelijk nog onduidelijk op welke partij ze zullen stemmen. Tekst gaat verder onder de video. Trouwste kiezersDesondanks zijn er ook mensen die geen moment hebben geaarzeld; zij blijven trouw aan dezelfde partij waarop ze al jaren stemmen. Hart van Nederland gaat in gesprek met stemmers van de SP en de SGP om hen te vragen naar hun partijloyaliteit. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Verkiezingsdilemma: 60% van kiezers houdt opties open met naderende Tweede Kamerverkiezingen Bekijk deze video » Zien: Frans Timmermans zingt aan tafel bij Beau (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Trouwste kiezers
Desondanks zijn er ook mensen die geen moment hebben geaarzeld; zij blijven trouw aan dezelfde partij waarop ze al jaren stemmen. Hart van Nederland gaat in gesprek met stemmers van de SP en de SGP om hen te vragen naar hun partijloyaliteit.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's