Hart van Nederland: boot ramt kade en andere boten, schipper onwel (video)

Hart van Nederland: boot ramt kade en andere boten, schipper onwel (video)

Donderdag 16 november 2023 om 18:30

<em>Hart van Nederland</em>: boot ramt kade en andere boten, schipper onwel (video) Een groot binnenvaartschip heeft een politieboot en een ander binnenvaartschip geramd en is vervolgens tegen de kade van de Parkhaven in Rotterdam gebotst. De schipper zou onwel zijn geworden en daarom was het schip stuurloos. De schipper was onder de stuurhut terechtgekomen, die volledig werd verwoest. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, meldt Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Ernstig verkeersongeval op N59 bij Zierikzee: vijf personen bekneld uit voertuig gehaald Bekijk deze video » Schokkende vondst in Alblasserdam: twee kittens overleden door vlooieninvasie in vervuilde woning Bekijk deze video » Hart van Nederland gemist? Deze politieke partijen hebben de trouwste kiezers Bekijk deze video »
TV :

Een groot binnenvaartschip heeft een politieboot en een ander binnenvaartschip geramd en is vervolgens tegen de kade van de Parkhaven in Rotterdam gebotst. De schipper zou onwel zijn geworden en daarom was het schip stuurloos. De schipper was onder de stuurhut terechtgekomen, die volledig werd verwoest. Hij is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, meldt Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's