Jorrit heeft hoge eigendunk: "In de ranking sta ik solo bovenaan" (De Bondgenoten)

Jorrit heeft hoge eigendunk: "In de ranking sta ik solo bovenaan" (De Bondgenoten)

<em>Jorrit</em> heeft hoge eigendunk: &quot;In de ranking sta ik solo bovenaan&quot; (<em>De Bondgenoten</em>) Niet iedereen kan door een deur met De Bondgenoten-deelnemer Jorrit. Jorim hoopt dat hij snel naar huis gaat. Ook Sylvie heeft bonje gehad met Jorrit. In de video hieronder is te zien dat hij erg veel zelfvertrouwen heeft. Hij vindt zichzelf een van de sterkste spelers. Zijn huisgenoten moeten een beetje om hem lachen zodra hij wegloopt van tafel. Bekijk het fragment hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook De Bondgenoten gemist? Jorim hoopt dat Jorrit snel naar huis gaat Bekijk deze video » Jorrit is na twee weken al helemaal klaar met De Bondgenoten: 'Slangenkuil' Bekijk deze video »
Dinsdag 14 november 2023 om 11:20

Niet iedereen kan door een deur met De Bondgenoten-deelnemer Jorrit. Jorim hoopt dat hij snel naar huis gaat. Ook Sylvie heeft bonje gehad met Jorrit. In de video hieronder is te zien dat hij erg veel zelfvertrouwen heeft. Hij vindt zichzelf een van de sterkste spelers. Zijn huisgenoten moeten een beetje om hem lachen zodra hij wegloopt van tafel. Bekijk het fragment hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's