Opmerkelijk Incident: motorcrossers crashen in sloot langs A27 bij Eemnes

Opmerkelijk Incident: motorcrossers crashen in sloot langs A27 bij Eemnes

Zondag 19 november 2023 om 18:04

Een motorcrosser liep zondag verwondingen op bij een ongeluk langs de A27 bij Eemnes. Twee motorrijders besloten af te wijken van de weg. Het is mogelijk dat ze tijdens het crossen de sloot over het hoofd zagen, wat leidde tot hun val. Hierdoor raakte één van hen gewond.

Tekst gaat verder onder de video.

Opmerkelijk Incident: <em>motorcrossers</em> crashen in sloot langs <em>A27 bij Eemnes</em> Een motorcrosser liep zondag verwondingen op bij een ongeluk langs de A27 bij Eemnes. Twee motorrijders besloten af te wijken van de weg. Het is mogelijk dat ze tijdens het crossen de sloot over het hoofd zagen, wat leidde tot hun val. Hierdoor raakte één van hen gewond. Tekst gaat verder onder de video. TraumahelikopterDe valpartij deed zich voor iets voor 13.20 uur, volgens RTV Utrecht. Naast ambulances werd ook een traumahelikopter opgeroepen, die gedwongen was op de snelweg te landen, wat tijdelijke afsluiting van de A27 veroorzaakte. De gewonde motorcrosser is naar het ziekenhuis vervoerd. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook ZIEN: Zwartgeschminkte pieten in Rijswijk afgelast, organisator Marc Weterings is woedend Bekijk deze video » Dodelijke steekpartij schokt TivoliVredenburg: alle concerten geannuleerd (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Traumahelikopter
De valpartij deed zich voor iets voor 13.20 uur, volgens RTV Utrecht. Naast ambulances werd ook een traumahelikopter opgeroepen, die gedwongen was op de snelweg te landen, wat tijdelijke afsluiting van de A27 veroorzaakte. De gewonde motorcrosser is naar het ziekenhuis vervoerd.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's