Alkmaar schrikt op: overleden 18-jarige man aangetroffen na mogelijke schietpartij

Alkmaar schrikt op: overleden 18-jarige man aangetroffen na mogelijke schietpartij

Donderdag 23 november 2023 om 15:40

Woensdagavond werd in een tuin aan de Baansingel in het Noord-Hollandse Alkmaar het lichaam van een overleden man (18) aangetroffen. De politie ontdekte het lichaam na een melding van een mogelijke schietpartij. Later op de avond werd een 58-jarige man uit Alkmaar aangehouden, hij zit nog steeds vast.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Alkmaar</em> schrikt op: overleden <em>18-jarige man</em> aangetroffen na mogelijke <em>schietpartij</em> Woensdagavond werd in een tuin aan de Baansingel in het Noord-Hollandse Alkmaar het lichaam van een overleden man (18) aangetroffen. De politie ontdekte het lichaam na een melding van een mogelijke schietpartij. Later op de avond werd een 58-jarige man uit Alkmaar aangehouden, hij zit nog steeds vast. Tekst gaat verder onder de video. SlachtofferHet slachtoffer is afkomstig uit de gemeente Waadhoeke in Friesland. De politie heeft kennis genomen van het feit dat er beelden van de overleden man circuleren en doet een oproep aan iedereen om deze niet online te verspreiden. Bovendien vraagt de politie mensen met informatie om zich te melden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Video: jongetje zwaargewond naar het ziekenhuis na explosie powerbank in Apeldoorn Bekijk deze video » Vader gearresteerd na gijzelactie op luchthaven Hamburg: kind in veilige handen (video) Bekijk deze video » Schietpartij Nieuwmarkt Amsterdam: een gewonde Bekijk deze video »
Nieuws :

Slachtoffer
Het slachtoffer is afkomstig uit de gemeente Waadhoeke in Friesland. De politie heeft kennis genomen van het feit dat er beelden van de overleden man circuleren en doet een oproep aan iedereen om deze niet online te verspreiden. Bovendien vraagt de politie mensen met informatie om zich te melden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's