Hart van Nederland: jongetje (9) overleden bij aanrijding in Silvolde (video)

Hart van Nederland: jongetje (9) overleden bij aanrijding in Silvolde (video)

Donderdag 23 november 2023 om 20:16

Donderdagmiddag vond er een tragisch ongeluk plaats in Silvolde, waarbij een 9-jarige jongen om het leven kwam.

<em>Hart van Nederland</em>: jongetje (9) overleden bij aanrijding in Silvolde (video) Donderdagmiddag vond er een tragisch ongeluk plaats in Silvolde, waarbij een 9-jarige jongen om het leven kwam. OngelukEen 9-jarig jongetje is overleden bij een aanrijding in een woonwijk in Silvolde donderdagmiddag. De hulpdiensten zijn grootschalig uitgerukt, maar konden de jongen niet redden volgens Hart van Nederland. Het kindje wilde waarschijnlijk de weg oversteken en werd toen geraakt door een automobilist die niet op tijd kon afremmen of het kind niet zag. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Inwoners Ter Apel door het dolle heen na verkiezingswinst PVV: 'AZC'ers breken bij ons in' Bekijk deze video » Hart van Nederland: heftige dronebeelden van grote brand in Egmond (video) Bekijk deze video » Video: Greenpeace gaat Hofvijver in, wil 'geen klimaatontkenner in Torentje' Bekijk deze video »
Nieuws :

Ongeluk
Een 9-jarig jongetje is overleden bij een aanrijding in een woonwijk in Silvolde donderdagmiddag. De hulpdiensten zijn grootschalig uitgerukt, maar konden de jongen niet redden volgens Hart van Nederland. Het kindje wilde waarschijnlijk de weg oversteken en werd toen geraakt door een automobilist die niet op tijd kon afremmen of het kind niet zag.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's