SPOILER: bekijk de onthulling van de Discobol in The Masked Singer (video)

SPOILER: bekijk de onthulling van de Discobol in The Masked Singer (video)

Vrijdag 24 november 2023 om 23:24

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 24 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv.

SPOILER: bekijk de onthulling van de Discobol in <em>The Masked Singer</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van The Masked Singer van vrijdag 24 november. Je kunt The Masked Singer terugkijken op Gids.tv. Het doek is gevallen voor de Discobol. Het spetterende optreden was helaas niet goed genoeg voor een plek in de volgende ronde. Maar wie zit er in het pak van het karakter? Bekijk de onthulling hieronder. OntmaskeringAlle panelleden van The Masked Singer denken dat er een andere BN’er in het pak van de Discobol zit. Maar: niemand blijkt het uiteindelijk goed te hebben.Hans van Breukelen zat namelijk achter het masker. The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.
TV :
SPOILER: bekijk de onthulling van de Discobol in The Masked Singer (video)

Het doek is gevallen voor de Discobol. Het spetterende optreden was helaas niet goed genoeg voor een plek in de volgende ronde. Maar wie zit er in het pak van het karakter? Bekijk de onthulling hieronder.

Ontmaskering
Alle panelleden van The Masked Singer denken dat er een andere BN’er in het pak van de Discobol zit. Maar: niemand blijkt het uiteindelijk goed te hebben.Hans van Breukelen zat namelijk achter het masker.

The Masked Singer is iedere vrijdag te zien bij RTL4. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van The Masked Singer terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's