Hart van Nederland: automobilist stapt na paar glazen wodka in auto en crasht (video)

Hart van Nederland: automobilist stapt na paar glazen wodka in auto en crasht (video)

Zaterdag 25 november 2023 om 12:13

<em>Hart van Nederland</em>: automobilist stapt na paar glazen wodka in auto en crasht (video) Een 25-jarige Tilburger is in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn auto tegen een boom gebotst in Goirle. Daarbij raakte de jonge bestuurder gewond. Uit politieonderzoek bleek dat hij onder invloed was van alcohol. De politie heeft zijn rijbewijs ingenomen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: ernstig ongeluk met twee auto's door gladheid in Lathum (video) Bekijk deze video » Eerste sneeuw in Nederland: witte straten in Kerkrade (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: hondje gered bij flinke brand in 's-Gravenzande, één persoon gewond (video) Bekijk deze video »
TV :

Een 25-jarige Tilburger is in de nacht van vrijdag op zaterdag met zijn auto tegen een boom gebotst in Goirle. Daarbij raakte de jonge bestuurder gewond. Uit politieonderzoek bleek dat hij onder invloed was van alcohol. De politie heeft zijn rijbewijs ingenomen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's