AH kerstreclame 2023 brengt belangrijke boodschap mooi in beeld

AH kerstreclame 2023 brengt belangrijke boodschap mooi in beeld

Woensdag 6 december 2023 om 14:24

De AH kerstreclame van 2023 brengt een belangrijke boodschap mooi in beeld: het gaat niet alleen om wat je op tafel zet, maar vooral om met wie je aan tafel zit.

Bekijk de beste kerstreclames van 2023

Dochter
De eigenaar van een boksschool wordt verrast door z'n pupillen met een uitgebreid kerstdiner. De leerlingen voelen voor hem als eigen kinderen. Maar zij hebben nog meer in petto: zijn langverloren dochter is gevonden en schuift tot grote ontroering van vader ook aan bij het gezellige maal.

AH <em>kerstreclame</em> 2023 brengt belangrijke boodschap mooi in beeld De AH kerstreclame van 2023 brengt een belangrijke boodschap mooi in beeld: het gaat niet alleen om wat je op tafel zet, maar vooral om met wie je aan tafel zit. Bekijk de beste kerstreclames van 2023 DochterDe eigenaar van een boksschool wordt verrast door z'n pupillen met een uitgebreid kerstdiner. De leerlingen voelen voor hem als eigen kinderen. Maar zij hebben nog meer in petto: zijn langverloren dochter is gevonden en schuift tot grote ontroering van vader ook aan bij het gezellige maal. Bekijk ook PLUS kerstreclame 2023: maken de ruziënde broers het goed? Bekijk deze video » HEMA kerstreclame 2023: droom komt uit voor Siepie (Jip en Janneke) Bekijk deze video » Kruidvat kerstreclame 2023: helpen Metejoor en Miss Montreal bij het scoren van een kersthit? Bekijk deze video » LIDL kerstreclame 2023: behulpzaam wasbeertje steelt de show Bekijk deze video » Bol kerstreclame 2023: opa zorgt voor prikkelarme kerst Bekijk deze video »
TV :
AH kerstreclame 2023 brengt belangrijke boodschap mooi in beeld

Actuele video's

Meer actuele video's