Boze Peter Gillis reageert op sluiting vakantiepark Prinsenmeer: "Zo ga je niet met mensen om"

Boze Peter Gillis reageert op sluiting vakantiepark Prinsenmeer: "Zo ga je niet met mensen om"

Boze <em>Peter Gillis</em> reageert op <em>sluiting</em> vakantiepark <em>Prinsenmeer</em>: &quot;Zo ga je niet met mensen om&quot; Peter Gillis' park Prinsenmeer moet sluiten en Peter spreekt zich uit over de sluiting van het vakantiepark. Bekijk de Shownieuws video hierboven. OnmenselijkPeter laat aan Shownieuws weten dat hij zwaar teleurgesteld is: "De manier waarop... Ik denk niet dat je zo met mensen om gaat", zegt bij boos met zijn vriendin en zoon aan zijn zijde. Bekijk de Shownieuws video hierboven. Bekijk ook Peter Gillis over sluiting vakantiepark: 'Slaat nergens op, zwaar teleurgesteld' (video) Bekijk deze video » Sluiting Prinsenmeer: Wendy staat vierkant achter Peter Gillis, 'Ik geloof in jou' Bekijk deze video »
Show :
Maandag 11 december 2023 om 11:08

Peter Gillis' park Prinsenmeer moet sluiten en Peter spreekt zich uit over de sluiting van het vakantiepark. Bekijk de Shownieuws video hierboven.

Onmenselijk
Peter laat aan Shownieuws weten dat hij zwaar teleurgesteld is: "De manier waarop... Ik denk niet dat je zo met mensen om gaat", zegt bij boos met zijn vriendin en zoon aan zijn zijde.

Bekijk de Shownieuws video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's