Jort Kelder onthult plannen na stoppen Op1 in Vandaag Inside: 'Documentaires over de elite'

Jort Kelder onthult plannen na stoppen Op1 in Vandaag Inside: 'Documentaires over de elite'

Donderdag 14 december 2023 om 13:27

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 13 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Wat staat Op1-presentator Jort Kelder te wachten nu de aankondiging is gedaan dat de talkshow stopt?

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Jort Kelder</em> onthult plannen na stoppen <em>Op1</em> in <em>Vandaag Inside</em>: 'Documentaires over de elite' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 13 september. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Wat staat Op1-presentator Jort Kelder te wachten nu de aankondiging is gedaan dat de talkshow stopt? Tekst gaat verder onder de video. Toekomst Jort KelderTijdens de uitzending van Vandaag Inside deelt Kelder mee dat hij bij voorkeur series en documentaires over de elite wil maken. Daarnaast geeft hij aan dat hij niet per se als talkshowpresentator hoeft door te gaan. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Toekomst Jort Kelder
Tijdens de uitzending van Vandaag Inside deelt Kelder mee dat hij bij voorkeur series en documentaires over de elite wil maken. Daarnaast geeft hij aan dat hij niet per se als talkshowpresentator hoeft door te gaan.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's