Zien: ontroerende versie van hertaald Adele-liedje bij Scrooge live 2023

Zien: ontroerende versie van hertaald Adele-liedje bij Scrooge live 2023

Vrijdag 15 december 2023 om 21:50

Het altijd al emotionele kerstverhaal van A Christmas Carol dat elk jaar op een andere wijze wordt verteld door de mensen achter Scooge Live is dit jaar nog extra emotioneel door deze prachtige vertolking van een speciaal voor deze Scrooge Live geschreven hertaling van het liedje 'Make you feel my love' van Bob Dylan, vooral bekend door de versie van Adele.

Bekijk het fragment uit Scrooge Live 2023 hieronder.

Zien: ontroerende versie van hertaald Adele-liedje bij <em>Scrooge live</em> 2023 Het altijd al emotionele kerstverhaal van A Christmas Carol dat elk jaar op een andere wijze wordt verteld door de mensen achter Scooge Live is dit jaar nog extra emotioneel door deze prachtige vertolking van een speciaal voor deze Scrooge Live geschreven hertaling van het liedje 'Make you feel my love' van Bob Dylan, vooral bekend door de versie van Adele. Bekijk het fragment uit Scrooge Live 2023 hieronder. Het muzikale kerstverhaal Scrooge Live 2023 is vrijdag 15 december om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en de uitzending van Scrooge Live terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Zien: ontroerende versie van hertaald Adele-liedje bij Scrooge live 2023

Het muzikale kerstverhaal Scrooge Live 2023 is vrijdag 15 december om 20.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en de uitzending van Scrooge Live terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's