Lerarenactie voor Stichting ALS: opgesloten op school zoals dj's in Glazen Huis (HvNL)

Lerarenactie voor Stichting ALS: opgesloten op school zoals dj's in Glazen Huis (HvNL)

Donderdag 21 december 2023 om 09:08

Het jaarlijkse Serious Request dat tot kerstavond duurt met de drie dj's van 3FM die zich opsluiten in het Glazen Huis dat dit jaar in Nijmegen staat. In Angeren doen leraren van de basisschool IKC Marang iets vergelijkbaars.

Goede doel
Zij laten zich 24 uur van, woensdag- op donderdagnacht opsluiten in de school om geld in te zamelen voor het goede doel. Een pubquiz, een loting en een kerstmarkt staan op het programma. Natasja Froger, ambassadeur van de stichting was ook aanwezig en voor de camera van Hart van Nederland.

Lerarenactie voor Stichting <em>ALS</em>: opgesloten op school zoals dj's in <em>Glazen Huis</em> (<em>HvNL</em>) Het jaarlijkse Serious Request dat tot kerstavond duurt met de drie dj's van 3FM die zich opsluiten in het Glazen Huis dat dit jaar in Nijmegen staat. In Angeren doen leraren van de basisschool IKC Marang iets vergelijkbaars. Goede doelZij laten zich 24 uur van, woensdag- op donderdagnacht opsluiten in de school om geld in te zamelen voor het goede doel. Een pubquiz, een loting en een kerstmarkt staan op het programma. Natasja Froger, ambassadeur van de stichting was ook aanwezig en voor de camera van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Serious Request 2023 is tot en met zondag 24 december te zien, je kunt het Glazen Huis 24 uur per dag volgen. Op Gids.tv zie je ook de hoogtepunten van Serious Request. Bekijk ook Serious Request: dj's Barend, Sophie en Wijnand worden opgesloten in Glazen Huis Bekijk deze video » 3FM Serious Request: Wijnand geraakt door heftig verhaal over zijn opa met ALS (video) Bekijk deze video » Tom Odell bezoekt het Glazen Huis: 'Nederland voelt als tweede thuis' (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Serious Request 2023 is tot en met zondag 24 december te zien, je kunt het Glazen Huis 24 uur per dag volgen. Op Gids.tv zie je ook de hoogtepunten van Serious Request.

Actuele video's

Meer actuele video's