Vanavond in Winter Vol Liefde: dampende date voor Benjamin en Joshua

Vanavond in Winter Vol Liefde: dampende date voor Benjamin en Joshua

Donderdag 21 december 2023 om 08:48

Vanavond in Winter Vol Liefde wil Benjamin met een dampende date de bijzondere dag afsluiten. Samen zijn ze namelijk als in een droom met een vliegtuigje over het Zwitserse landschap gevlogen. De twee stappen de lekker warme hottub in maar niet voordat Benjamin even heeft gekeken toen de kleren uit gingen. "Het zag er goed uit" volgens de ondeugende Benjamin.

Vanavond in <em>Winter Vol Liefde</em>: dampende date voor Benjamin en Joshua Vanavond in Winter Vol Liefde wil Benjamin met een dampende date de bijzondere dag afsluiten. Samen zijn ze namelijk als in een droom met een vliegtuigje over het Zwitserse landschap gevlogen. De twee stappen de lekker warme hottub in maar niet voordat Benjamin even heeft gekeken toen de kleren uit gingen. "Het zag er goed uit" volgens de ondeugende Benjamin. Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Amy Rose uit Winter Vol Liefde ontlokt reacties op X: "Effect van goede push-up BH" Bekijk deze video » Winter Vol Liefde gemist? Edith trekt Bart uit bed om te helpen met poetsen Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in Winter Vol Liefde: dampende date voor Benjamin en Joshua

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's