Zien: Marco Borsato feliciteert zichzelf op sociale media met bijzondere video

Zien: Marco Borsato feliciteert zichzelf op sociale media met bijzondere video

Donderdag 21 december 2023 om 12:41

Marco Borsato is jarig en dat viert hij met een licht deprimerende post op sociale media. De gevallen zanger is te zien op een motor terwijl hij filmt met een gopro.

Lees verder onder de video.

Zien: <em>Marco Borsato</em> feliciteert zichzelf op sociale media met bijzondere video Marco Borsato is jarig en dat viert hij met een licht deprimerende post op sociale media. De gevallen zanger is te zien op een motor terwijl hij filmt met een gopro. Lees verder onder de video. Uit de spotlightsMarco is al lange tijd uit de spotlights verdwenen, omdat hij wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Het is nog niet bekend wanneer het OM hem gaat vervolgen vanwege ontucht met een minderjarige. Sinds er aangifte tegen hem werd gedaan in 2021, laat de zanger vrijwel niets van zich horen of zien. Maar hij komt nu dus met een bijzondere video op zijn eigen verjaardag… Bekijk de beelden van Marco Borsato hierboven. Bekijk ook John van den Heuvel blij met vervolging Marco Borsato: 'Slachtoffer eindelijk serieus genomen' Bekijk deze video » Johan Derksen in Vandaag Inside over vervolging Marco Borsato: "Je bent vogelvrij als man hè!" Bekijk deze video » Mart Hoogkamer en Tino Martin over vervolging Marco Borsato: 'Wisten dit al maanden' Bekijk deze video » ZIEN: Marco Borsato doorbreekt stilte, zanger staat stil bij bijzondere mijlpaal Bekijk deze video » ZIEN: Marco Borsato gespot in Amsterdam voor verjaardagsetentje zoon Luca Bekijk deze video »
Entertainment :

Uit de spotlights
Marco is al lange tijd uit de spotlights verdwenen, omdat hij wordt beschuldigd van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Het is nog niet bekend wanneer het OM hem gaat vervolgen vanwege ontucht met een minderjarige. Sinds er aangifte tegen hem werd gedaan in 2021, laat de zanger vrijwel niets van zich horen of zien. Maar hij komt nu dus met een bijzondere video op zijn eigen verjaardag…

Bekijk de beelden van Marco Borsato hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's