Hart van Nederland: groot rechercheteam onderzoekt dode in park Leidschendam (video)

Hart van Nederland: groot rechercheteam onderzoekt dode in park Leidschendam (video)

Donderdag 21 december 2023 om 19:13

<em>Hart van Nederland</em>: groot rechercheteam onderzoekt dode in park Leidschendam (video) Een groot rechercheteam is op de zaak gezet van een man die donderdagochtend dood is gevonden in een park in Leidschendam. De man is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen, meldt Hart van Nederland. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Lichaam gevonden in Van Starkenborghkanaal in Groningen, mogelijk van 25-jarige Thomas Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode bij schietpartij in Zwolle, schutter nog op de vlucht (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: elf doden en veel gewonden door schietpartij universiteit Praag (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een groot rechercheteam is op de zaak gezet van een man die donderdagochtend dood is gevonden in een park in Leidschendam. De man is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen, meldt Hart van Nederland. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's