Tragisch: meerdere bruinvissen aangespoeld door storm Pia, allemaal overleden (video)

Tragisch: meerdere bruinvissen aangespoeld door storm Pia, allemaal overleden (video)

Donderdag 21 december 2023 om 21:24

Tragisch: meerdere bruinvissen aangespoeld door <em>storm Pia</em>, allemaal overleden (video) Meerdere bruinvissen zijn donderdag in de problemen gekomen als gevolg van storm Pia, meldt Stichting SOS Dolfijn. Allemaal zijn ze later overleden. SOS Dolfijn spreekt van een 'trieste dag', zo hoorde je in Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: dode bij schietpartij in Zwolle, schutter nog op de vlucht (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: elf doden en veel gewonden door schietpartij universiteit Praag (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: groot rechercheteam onderzoekt dode in park Leidschendam (video) Bekijk deze video »
TV :

Meerdere bruinvissen zijn donderdag in de problemen gekomen als gevolg van storm Pia, meldt Stichting SOS Dolfijn. Allemaal zijn ze later overleden. SOS Dolfijn spreekt van een 'trieste dag', zo hoorde je in Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's