All You Need is Love: Schipholmedewerkers dansen erop los tijdens kerstspecial 2023

All You Need is Love: Schipholmedewerkers dansen erop los tijdens kerstspecial 2023

<em>All You Need is Love</em>: Schipholmedewerkers dansen erop los tijdens kerstspecial 2023 Robert ten Brink heeft ook dit jaar zijn handen vol aan liefdevolle verzoekjes. Hij vertrekt voor de jaarlijkse kerstspecial van All You Need Is Love naar het buitenland om vrienden, families en geliefden voor de feestdagen bij elkaar te brengen. Bekijk beelden van dansende Schipholmedewerkers hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) OuderwetsNet als de afgelopen twee edities vindt het programma niet plaats in de studio, maar op diverse locaties in het hele land. Dit levert onder andere gezellige dansmoves op op Schiphol. "Het is anders, maar het is ook wel lekker", laat Ten Brink in een interview met RTL Boulevard. "Tribunes met mensen die verrast worden, dat doet inmiddels bijna een beetje ouderwets aan voor mijn gevoel." De All You Need is Love Kerstspecial is op kerstavond (24 december) om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de mooiste fragmenten van All You Need is Love terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook All You Need Is Love Kerstspecial volgens Robert ten Brink ‘hetzelfde als vorig jaar’ Bekijk deze video » Robert ten Brink doet belofte bij RTL Boulevard: nog minstens één Kerstspecial! Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van All You Need is Love kerstspecial 2023 Bekijk deze video »
Zondag 24 december 2023 om 09:04

Robert ten Brink heeft ook dit jaar zijn handen vol aan liefdevolle verzoekjes. Hij vertrekt voor de jaarlijkse kerstspecial van All You Need Is Love naar het buitenland om vrienden, families en geliefden voor de feestdagen bij elkaar te brengen. Bekijk beelden van dansende Schipholmedewerkers hieronder.

Lees verder onder de video.

Ouderwets
Net als de afgelopen twee edities vindt het programma niet plaats in de studio, maar op diverse locaties in het hele land. Dit levert onder andere gezellige dansmoves op op Schiphol. "Het is anders, maar het is ook wel lekker", laat Ten Brink in een interview met RTL Boulevard. "Tribunes met mensen die verrast worden, dat doet inmiddels bijna een beetje ouderwets aan voor mijn gevoel."

De All You Need is Love Kerstspecial is op kerstavond (24 december) om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de mooiste fragmenten van All You Need is Love terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's