Bekijk de eerste beelden van All You Need is Love kerstspecial 2023

Bekijk de eerste beelden van All You Need is Love kerstspecial 2023

Bekijk de eerste beelden van <em>All You Need is Love</em> kerstspecial 2023 Vanavond zien we weer een All You Need is Love kerstspecial want het is kerstavond. RTL deelt alvast wat beelden, bekijk de video met Robert ten Brink hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Liefde en geluk"Er hangt heel veel geluk en liefde in de lucht" tijdens de kerstspecial van 2023. Robert ten Brink loopt over Schiphol om liefdes en geliefden op te halen, die worden uitgestrooid over heel Nederland. Bekijk een fragment met Robert op Schiphol hierboven. De All You Need is Love Kerstspecial is op kerstavond (24 december) om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de mooiste fragmenten van All You Need is Love terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook All You Need Is Love Kerstspecial volgens Robert ten Brink ‘hetzelfde als vorig jaar’ Bekijk deze video » Robert ten Brink doet belofte bij RTL Boulevard: nog minstens één Kerstspecial! Bekijk deze video »
Zondag 24 december 2023 om 08:46

Vanavond zien we weer een All You Need is Love kerstspecial want het is kerstavond. RTL deelt alvast wat beelden, bekijk de video met Robert ten Brink hieronder.

Lees verder onder de video.

Liefde en geluk
"Er hangt heel veel geluk en liefde in de lucht" tijdens de kerstspecial van 2023. Robert ten Brink loopt over Schiphol om liefdes en geliefden op te halen, die worden uitgestrooid over heel Nederland. Bekijk een fragment met Robert op Schiphol hierboven.

De All You Need is Love Kerstspecial is op kerstavond (24 december) om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de mooiste fragmenten van All You Need is Love terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's