Zien! All You Need Is Love, een kijkje achter de schermen op Schiphol met Robert ten Brink

Zien! All You Need Is Love, een kijkje achter de schermen op Schiphol met Robert ten Brink

Zondag 24 december 2023 om 19:39

Vanavond, op kerstavond kunnen we weer genieten van de 'All You Need is Love Kerstspecial': Robert ten Brink die families en geliefdes herenigd. Het begint allemaal op Schiphol, van over de hele wereld komen mensen naar Nederland die door Robert opgewacht worden. Aran Bade van RTL Boulevard mocht mee met zijn paspoort voor een kijkje achter de schermen (lees douane).

Stewardessendans
Adriana komt vanuit Mexico City voor haar Nederlandse vriend die een jaar in het ziekenhuis heeft gelegen vanwege een ernstig motor ongeluk. Zij wordt opgevangen door Robert en Aran. Het is een komen en gaan van vliegtuigen vol kandidaten. Een ander onderdeel in de special is de 'stewardessendans', sinds drie jaar weer terug van weg geweest. Davina Michelle mag de tranen trekkende show groots openen met een prachtig nummer. Ook staat ons een waar wit wintersprookje te wachten.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Zien! <em>All You Need Is Love</em>, een kijkje achter de schermen op Schiphol met <em>Robert ten Brink</em> Vanavond, op kerstavond kunnen we weer genieten van de 'All You Need is Love Kerstspecial': Robert ten Brink die families en geliefdes herenigd. Het begint allemaal op Schiphol, van over de hele wereld komen mensen naar Nederland die door Robert opgewacht worden. Aran Bade van RTL Boulevard mocht mee met zijn paspoort voor een kijkje achter de schermen (lees douane). StewardessendansAdriana komt vanuit Mexico City voor haar Nederlandse vriend die een jaar in het ziekenhuis heeft gelegen vanwege een ernstig motor ongeluk. Zij wordt opgevangen door Robert en Aran. Het is een komen en gaan van vliegtuigen vol kandidaten. Een ander onderdeel in de special is de 'stewardessendans', sinds drie jaar weer terug van weg geweest. Davina Michelle mag de tranen trekkende show groots openen met een prachtig nummer. Ook staat ons een waar wit wintersprookje te wachten. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder. Heb je RTL Boulevard gemist? Je kunt de hele uitzendingen en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. De All You Need is Love Kerstspecial is vanavond op kerstavond om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de mooiste fragmenten van All You Need is Love terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Robert ten Brink doet belofte bij RTL Boulevard: nog minstens één Kerstspecial! Bekijk deze video » Bekijk de eerste beelden van All You Need is Love kerstspecial 2023 Bekijk deze video » All You Need is Love: Schipholmedewerkers dansen erop los tijdens kerstspecial 2023 Bekijk deze video »
Entertainment :
Zien! All You Need Is Love, een kijkje achter de schermen op Schiphol met Robert ten Brink

De All You Need is Love Kerstspecial is vanavond op kerstavond om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de mooiste fragmenten van All You Need is Love terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's