Nathalie en Ewald goed gematched in LLDL: 'Ik voel wel een beetje spanning' (video)

Nathalie en Ewald goed gematched in LLDL: 'Ik voel wel een beetje spanning' (video)

Donderdag 21 december 2023 om 21:32

Nathalie en Ewald goed gematched in <em>LLDL</em>: 'Ik voel wel een beetje spanning' (video) Nathalie en Ewald hebben een hele gezellige date in de Lang Leve de Liefde-villa, alleen Nathalie vertelt in de ochtend dat ze wel graag wat actiever wilt zijn. De pijl en boog worden tevoorschijn getoverd en doormiddels van een vragenpot moeten zij opdrachten uitvoeren. De twee moeten elkaar knuffelen en Ewald vraagt hoe Nathalie zich hierbij voelt. Zij voelt de spanning tussen de twee, maar gaat dit genoeg zijn voor een nieuwe potentiële match? Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve De Liefde gemist? Justin wordt direct 'gefriendzoned' door Moana Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Nathalie wordt handtastelijker als ze verliefd is?! Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Nathalie laat potentiële liefdes struikelen als flirttechniek!? Bekijk deze video »
TV :

Nathalie en Ewald hebben een hele gezellige date in de Lang Leve de Liefde-villa, alleen Nathalie vertelt in de ochtend dat ze wel graag wat actiever wilt zijn. De pijl en boog worden tevoorschijn getoverd en doormiddels van een vragenpot moeten zij opdrachten uitvoeren. De twee moeten elkaar knuffelen en Ewald vraagt hoe Nathalie zich hierbij voelt. Zij voelt de spanning tussen de twee, maar gaat dit genoeg zijn voor een nieuwe potentiële match?

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's