Hart van NL: overleden persoon en zwaargewonde man gevonden in huis Loenen a/d Vecht (video)

Hart van NL: overleden persoon en zwaargewonde man gevonden in huis Loenen a/d Vecht (video)

Maandag 1 januari om 16:54

<em>Hart van NL</em>: overleden persoon en zwaargewonde man gevonden in huis Loenen a/d Vecht (video) In een woning in Loenen aan de Vecht is maandag een overleden persoon aangetroffen. In de tuin nabij de woning werd een zwaargewonde man aangetroffen, aldus de politie. Volgens Hart van Nederland doet de politie nog onderzoek naar wat er gebeurd is in de woning. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: man overleden door aanrijding met werkvoertuig (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode door schietpartij na ruzie bij feest Capelle aan den IJssel Bekijk deze video » Hart van Nederland: vrouw gestoken en uit raam gegooid in Rotterdam (video) Bekijk deze video »
TV :

In een woning in Loenen aan de Vecht is maandag een overleden persoon aangetroffen. In de tuin nabij de woning werd een zwaargewonde man aangetroffen, aldus de politie. Volgens Hart van Nederland doet de politie nog onderzoek naar wat er gebeurd is in de woning.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's