Winter Vol Liefde: Marco en Joyce 'duiken' ijswak in

Winter Vol Liefde: Marco en Joyce 'duiken' ijswak in

Woensdag 3 januari om 12:11

Bijzondere beelden van Joyce en Marco uit Winter Vol Liefde: zeer schaars gekleed lopen de twee door de Noorse sneeuw en vervolgens gaan ze zelfs een ijskoud wak in. Dat is best pittig en een goede en diepe ademhaling is dan ook nodig om dat te doorstaan.

Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder

Winter Vol Liefde: Marco en Joyce 'duiken' ijswak in Bijzondere beelden van Joyce en Marco uit Winter Vol Liefde: zeer schaars gekleed lopen de twee door de Noorse sneeuw en vervolgens gaan ze zelfs een ijskoud wak in. Dat is best pittig en een goede en diepe ademhaling is dan ook nodig om dat te doorstaan. Bekijk het fragment van Winter Vol Liefde hieronder Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook 'Plastic' Amy Rose WOEST op Kelsey in Winter Vol Liefde: 'Dat doe je gewoon niet!' Bekijk deze video » Benjamin zet Joshua op zijn plaats in Winter Vol Liefde: 'Beter als je nu even weggaat' Bekijk deze video » Olivier-Bas sneert naar Joshua: 'Opgestaan is plaats vergaan' (Winter vol Liefde) Bekijk deze video »
TV :
Winter Vol Liefde: Marco en Joyce 'duiken' ijswak in

Winter Vol Liefde is van maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland. Je kunt de beste fragmenten van Winter Vol Liefde terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's