Hart van Nederland: indrukwekkende stille tocht voor overleden Stanley (14) bij skiongeluk (video)

Hart van Nederland: indrukwekkende stille tocht voor overleden Stanley (14) bij skiongeluk (video)

Woensdag 3 januari om 19:02

<em>Hart van Nederland</em>: indrukwekkende stille tocht voor overleden Stanley (14) bij skiongeluk (video) Het dorp Zevenhoven is in diepe rouw na een skiongeluk waarbij de 14-jarige dorpsbewoner Stanley overleed. Tijdens een stille tocht kleurde het dorp geel en rood, de kleuren van zijn voetbalclub. Bekijk de aangrijpende beelden van Hart van Nederland hierboven. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Schattige beelden van twee dwalende dwergbokjes door woonwijk Zonneoord in Den Haag Bekijk deze video » Evacuatie bewoners woonboten noodzakelijk in Maastricht (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: op meerdere plekken overlast door hoogwater (video) Bekijk deze video »
TV :

Het dorp Zevenhoven is in diepe rouw na een skiongeluk waarbij de 14-jarige dorpsbewoner Stanley overleed. Tijdens een stille tocht kleurde het dorp geel en rood, de kleuren van zijn voetbalclub. Bekijk de aangrijpende beelden van Hart van Nederland hierboven.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's