Bridget Maasland deelt 'schaamteloos' kiekje in bikini: 'Fucking trots!'

Bridget Maasland deelt 'schaamteloos' kiekje in bikini: 'Fucking trots!'

Donderdag 4 januari om 15:01

Bridget Maasland heeft keihard gewerkt aan een gezonder en strakker lichaam en de presentatrice is daar ‘fucking trots’ op. Ze deelt dan ook een naar eigen zeggen ‘schaamteloos kiekje in bikini’ op social media.

‘Broodjes in zicht’
In een video is te zien dat Bridget helemaal losgaat in de sportschool en op Instagram laat ze haar ‘nieuwe’ lichaam zien. “Ik ben er nog niet maar de broodjes op mijn buik komen in zicht.” Een aantal jaar geleden stopte ze al met alcohol drinken. “Afgelopen jaar mijn borstimplantaten laten verwijderen en de afgelopen weken keihard gewerkt aan mijn beste fysiek ooit. Het voelt, alles bij elkaar, alsof ik eindelijk weer mezelf ben. En daar ben ik FUCKING trots op.”

Bekijk de Shownieuws-video en Instagram-post van de fitte Bridget Maasland hieronder.

<em>Bridget Maasland</em> deelt 'schaamteloos' kiekje in bikini: 'Fucking trots!' Bridget Maasland heeft keihard gewerkt aan een gezonder en strakker lichaam en de presentatrice is daar ‘fucking trots’ op. Ze deelt dan ook een naar eigen zeggen ‘schaamteloos kiekje in bikini’ op social media. ‘Broodjes in zicht’In een video is te zien dat Bridget helemaal losgaat in de sportschool en op Instagram laat ze haar ‘nieuwe’ lichaam zien. “Ik ben er nog niet maar de broodjes op mijn buik komen in zicht.” Een aantal jaar geleden stopte ze al met alcohol drinken. “Afgelopen jaar mijn borstimplantaten laten verwijderen en de afgelopen weken keihard gewerkt aan mijn beste fysiek ooit. Het voelt, alles bij elkaar, alsof ik eindelijk weer mezelf ben. En daar ben ik FUCKING trots op.” Bekijk de Shownieuws-video en Instagram-post van de fitte Bridget Maasland hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) Bridget Maasland haalt uit naar Anouk: 'Ze meet met twee maten' (video) Bekijk deze video » Emotionele Bridget Maasland over overlijden Cilly Dartell: 'Stond zo positief in het leven' Bekijk deze video » Bridget Maasland: 'Ik eet slechts 1200 calorieën per dag én doe aan intermittent fasting' Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's