Stars On Stage: Lisa Loeb maakt diepe indruk met klassieker uit Les Misérables (video)

Stars On Stage: Lisa Loeb maakt diepe indruk met klassieker uit Les Misérables (video)

Vrijdag 5 januari om 22:13

Stars On Stage gemist? Kijk de afleveringen terug via Gids.tv.

Lisa Loeb heeft vrijdag de sterren van de hemel gezongen in Stars On Stage met een nummer uit Les Misérables. Bekijk het optreden hieronder.

Lees verder onder de video.

<em>Stars On Stage</em>: Lisa Loeb maakt diepe indruk met klassieker uit Les Misérables (video) Stars On Stage gemist? Kijk de afleveringen terug via Gids.tv. Lisa Loeb heeft vrijdag de sterren van de hemel gezongen in Stars On Stage met een nummer uit Les Misérables. Bekijk het optreden hieronder. Lees verder onder de video. TalentLisa Loeb is een multitalent. Ze is cabaretier, schrijfster, presentatrice en winnares van De Slimste Mens. Als klap op de vuurpijl kan deze dame ook nog eens ontzettend mooi zingen. Dat hoorde je in Stars On Stage. Zowel de jury als Lisa zelf is zelf diep geraakt door haar optreden. Stars On Stage is vanaf vrijdag 5 januari wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.
TV :
Stars On Stage: Lisa Loeb maakt diepe indruk met klassieker uit Les Misérables (video)

Talent
Lisa Loeb is een multitalent. Ze is cabaretier, schrijfster, presentatrice en winnares van De Slimste Mens. Als klap op de vuurpijl kan deze dame ook nog eens ontzettend mooi zingen. Dat hoorde je in Stars On Stage. Zowel de jury als Lisa zelf is zelf diep geraakt door haar optreden.

Stars On Stage is vanaf vrijdag 5 januari wekelijks om 20.00 uur te zien bij RTL 4. Je kunt vanaf dan de beste fragmenten van Stars On Stage terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's