Hart van Nederland: lichaam gevonden in vijver park in Deventer (video)

Hart van Nederland: lichaam gevonden in vijver park in Deventer (video)

Zaterdag 6 januari om 12:27

<em>Hart van Nederland</em>: lichaam gevonden in vijver park in Deventer (video) In de singel van het Rijsterborgherpark in Deventer is vanochtend een overleden persoon aangetroffen. De politie doet op dit moment onderzoek naar de identiteit van de persoon en de toedracht. Vlakbij de ingang van het park stond een rollator, zo is te zien op bovenstaande beelden van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: dode na uitslaande woningbrand in Rotterdam (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: kind (2) overleden bij ongeval net over de grens bij Sittard (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: Chinook-helikopters defensie helpen bij herstel dam Maastricht (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

In de singel van het Rijsterborgherpark in Deventer is vanochtend een overleden persoon aangetroffen. De politie doet op dit moment onderzoek naar de identiteit van de persoon en de toedracht. Vlakbij de ingang van het park stond een rollator, zo is te zien op bovenstaande beelden van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's