Hart van Nederand: topdrukte bij schaatsslijpers in aanloop naar voorspelde vrieskou (video)

Hart van Nederand: topdrukte bij schaatsslijpers in aanloop naar voorspelde vrieskou (video)

Zaterdag 6 januari om 14:01

<em>Hart van Nederand</em>: topdrukte bij schaatsslijpers in aanloop naar voorspelde vrieskou (video) Schaatswinkels merken dat het een stuk drukker is als gevolg van de voorspelde vrieskou, meldt Hart van Nederland. Sommige mensen halen hun oude schaatsen uit het vet voor een slijpbeurt, anderen gaan voor nieuwe noren, kunst- of ijshockeyschaatsen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: dode na uitslaande woningbrand in Rotterdam (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: Chinook-helikopters defensie helpen bij herstel dam Maastricht (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: lichaam gevonden in vijver park in Deventer (video) Bekijk deze video »
TV :

Schaatswinkels merken dat het een stuk drukker is als gevolg van de voorspelde vrieskou, meldt Hart van Nederland. Sommige mensen halen hun oude schaatsen uit het vet voor een slijpbeurt, anderen gaan voor nieuwe noren, kunst- of ijshockeyschaatsen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's