Sensatiezoekers van Shownieuws teruggefloten door Edsilia Rombley

Sensatiezoekers van Shownieuws teruggefloten door Edsilia Rombley

Zondag 7 januari om 21:12

De 'sensatiezoekers' van Shownieuws zijn teruggefloten door Edsilia Rombley, na hun verslag zaterdagavond over een zogenaamd optreden door de Ladies of Soul op Curaçao.

Glennis Grace
Patty Brard kreeg daarover een berichtje van Edsilia. Zij wilde even recht zetten dat zij met Trijntje, Berget en Tjeerd aan het jammen was op een verjaardagsfeestje van een vriend van hen, het was dus geen optreden. Wel klopt het dat Edsilia en Glennis Grace contact hebben gehad op het eiland. Glennis was daar voor een optreden met Nieuwjaar.

Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder

Sensatiezoekers van <em>Shownieuws</em> teruggefloten door Edsilia Rombley De 'sensatiezoekers' van Shownieuws zijn teruggefloten door Edsilia Rombley, na hun verslag zaterdagavond over een zogenaamd optreden door de Ladies of Soul op Curaçao. Glennis GracePatty Brard kreeg daarover een berichtje van Edsilia. Zij wilde even recht zetten dat zij met Trijntje, Berget en Tjeerd aan het jammen was op een verjaardagsfeestje van een vriend van hen, het was dus geen optreden. Wel klopt het dat Edsilia en Glennis Grace contact hebben gehad op het eiland. Glennis was daar voor een optreden met Nieuwjaar. Bekijk het fragment uit Shownieuws hieronder Bekijk ook Airen Mylène weg bij Lachen om Home Video's? (video) Bekijk deze video » Opnieuw verdriet voor Willeke Alberti: "2023 was een zwaar jaar voor Willeke" Bekijk deze video » Dave Roelvink lacht om grote kritiek op zijn nieuwe woning: "Alleen maar commentaar" Bekijk deze video »
Entertainment :

Actuele video's

Meer actuele video's