Opnieuw verdriet voor Willeke Alberti: "2023 was een zwaar jaar voor Willeke"

Opnieuw verdriet voor Willeke Alberti: "2023 was een zwaar jaar voor Willeke"

Opnieuw verdriet voor Willeke Alberti: "2023 was een zwaar jaar voor Willeke" Een loodzware vrijdag vol verdriet voor Willeke Alberti en Johnny de Mol. Haar broer Tonny Verbruggen, die eind vorige maand overleed, is vrijdag naar zijn laatste rustplaats gebracht. Dit meldt Privé vrijdagavond. Bekijk de Shownieuws-video hierboven. HartstilstandTonny overleed vlak na kerst op 73-jarige leeftijd nadat hij na een hartstilstand in coma lag. Op de Privé-pagina van De Telegraaf staan foto's van de uitvaart waarop Willeke en ook haar zoon Johnny zijn te zien. Zie de X-post hieronder: Willeke Alberti in tranen bij afscheid broer Tonny: ’Ik moet nu leven met de herinneringen’ https://t.co/MTszVKXOnc pic.twitter.com/Ze2tRpHH5C— Privé (@prive_nl) January 5, 2024 Bekijk ook ZIEN: John van 't Schip deelt emotionele beelden van bruiloft zoon Davey in Australië Bekijk deze video » Dramatisch jaar voor Willeke Alberti: ook broer Tonny overleden (video) Bekijk deze video »
TV :
Zondag 7 januari om 13:31

Een loodzware vrijdag vol verdriet voor Willeke Alberti en Johnny de Mol. Haar broer Tonny Verbruggen, die eind vorige maand overleed, is vrijdag naar zijn laatste rustplaats gebracht. Dit meldt Privé vrijdagavond. Bekijk de Shownieuws-video hierboven.

Hartstilstand
Tonny overleed vlak na kerst op 73-jarige leeftijd nadat hij na een hartstilstand in coma lag. Op de Privé-pagina van De Telegraaf staan foto's van de uitvaart waarop Willeke en ook haar zoon Johnny zijn te zien. Zie de X-post hieronder:

Actuele video's

Meer actuele video's