Married at First Sight: Sarath is dolverliefd, Malou trapt op de rem

Married at First Sight: Sarath is dolverliefd, Malou trapt op de rem

Donderdag 18 januari om 12:53

In Married at First Sight zijn Malou en Sarath net in het huwelijksbootje gestapt, terwijl ze elkaar helemaal niet kennen. Maar Sarath is al helemaal verliefd.

Lees verder onder de video.

<em>Married at First Sight</em>: Sarath is dolverliefd, Malou trapt op de rem In Married at First Sight zijn Malou en Sarath net in het huwelijksbootje gestapt, terwijl ze elkaar helemaal niet kennen. Maar Sarath is al helemaal verliefd. Lees verder onder de video. ‘Doe rustig aan met me’“Er is in ieder geval een hartje ontstaan in mijn hart en dat is nu aan het groeien”, zegt Sarath. Ze kennen elkaar nog niet eens een paar uur, het gaat voor Malou nogal snel. Ze voelt de klik, maar ze zegt Sarath eerlijk waar het op staat. “Doe rustig aan met me.” Bekijk de beelden van Married at First Sight hierboven. Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv. Married at First Sight: is het ware liefde tussen Jeppe en Jantine? Bekijk deze video » Married at First Sight: Sarath en Malou zien elkaar voor het eerst Bekijk deze video » Married at First Sight: Jantine begint bij eerste ontmoeting met Jeppe al over kinderen Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight: Sarath is dolverliefd, Malou trapt op de rem

‘Doe rustig aan met me’
“Er is in ieder geval een hartje ontstaan in mijn hart en dat is nu aan het groeien”, zegt Sarath. Ze kennen elkaar nog niet eens een paar uur, het gaat voor Malou nogal snel. Ze voelt de klik, maar ze zegt Sarath eerlijk waar het op staat. “Doe rustig aan met me.”

Bekijk de beelden van Married at First Sight hierboven.

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Married at First Sight terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's