Buurt geschrokken na dubbele moord Weiteveen: 'Hij was mijn boekhouder' (video)

Buurt geschrokken na dubbele moord Weiteveen: 'Hij was mijn boekhouder' (video)

Zaterdag 20 januari om 18:02

Buurt geschrokken na dubbele moord <em>Weiteveen</em>: 'Hij was mijn boekhouder' (video) Drie dagen na de dubbele moord in Weiteveen gaan buurtbewoners langzaamaan de straat weer op. Het gonst van de verhalen maar niemand weet nog precies wat er dinsdagochtend precies is gebeurd. Veel mensen zijn enorm geschrokken door de daad van buurtgenoot en moordverdachte Richard K., zo hoorde je in RTL Nieuws. 'Hij was mijn boekhouder, ik heb vaak met hem aan tafel gezeten. Het is beangstigend dat mensen die je goed kent, hiertoe in staat zijn.' Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv. RTL Nieuws: grote brand in parkeergarage Den Bosch, auto rijdt in op muur (video) Bekijk deze video » Frits Wester: 'Akkoord spreidingswet is een pijnlijke afgang voor Dilan Yeşilgöz' (video) Bekijk deze video » RTL Nieuws: lange files in Duitsland door sneeuw, Rode Kruis deelt koffie en thee uit (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Buurt geschrokken na dubbele moord Weiteveen: 'Hij was mijn boekhouder' (video)

Drie dagen na de dubbele moord in Weiteveen gaan buurtbewoners langzaamaan de straat weer op. Het gonst van de verhalen maar niemand weet nog precies wat er dinsdagochtend precies is gebeurd. Veel mensen zijn enorm geschrokken door de daad van buurtgenoot en moordverdachte Richard K., zo hoorde je in RTL Nieuws. 'Hij was mijn boekhouder, ik heb vaak met hem aan tafel gezeten. Het is beangstigend dat mensen die je goed kent, hiertoe in staat zijn.'

Bekijk de video van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's