Maandag in LLDL: "Ik drink niets anders dan Red Bull" (video)

Maandag in LLDL: "Ik drink niets anders dan Red Bull" (video)

Maandag in <em>LLDL</em>: &quot;Ik drink niets anders dan Red Bull&quot; (video) In Lang Leve de Liefde zien we een date van twee personen die beiden geen koffie drinken. "Red Bull is eigenlijk mijn koffie", zegt de jongen tegen zijn date. Hij drinkt er wel tien per dag en drinkt eigenlijk niets anders dan dat zoete drankje. Zijn date vindt het ongelooflijk. Bekijk het fragment hieronder. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Bekijk ook Milan stellig over Fabiënne's gewoontes in Lang Leve De Liefde: "Dan ben je ook niet wijs hoor!" Bekijk deze video » Video: emotionele Max Verstappen neemt al draaiend afscheid van fantastisch F1-seizoen Bekijk deze video »
Maandag 22 januari om 10:29

In Lang Leve de Liefde zien we een date van twee personen die beiden geen koffie drinken. "Red Bull is eigenlijk mijn koffie", zegt de jongen tegen zijn date. Hij drinkt er wel tien per dag en drinkt eigenlijk niets anders dan dat zoete drankje. Zijn date vindt het ongelooflijk. Bekijk het fragment hieronder.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's