Vandaag Inside bespreekt vestigingen Van der Valk-hotels: 'Veel kwaliteitsverschil onderling'

Vandaag Inside bespreekt vestigingen Van der Valk-hotels: 'Veel kwaliteitsverschil onderling'

Woensdag 24 januari om 08:25

Toen het gesprek dinsdagavond bij Vandaag Inside op Van der Valk-hotels kwam (daar zouden wel wat asielzoekers kunnen verblijven) besloten de heren even in te gaan op hun ervaringen in de diverse vestigingen van die keten. Zijn ze daar een beetje tevreden over en welke hebben ze allemaal bezocht? 'Er is heel veel kwaliteitsverschil tussen de Van der Valks onderling', aldus Johan Derksen.

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 23 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Vandaag Inside bespreekt vestigingen <em>Van der Valk-hotels</em>: 'Veel kwaliteitsverschil onderling' Toen het gesprek dinsdagavond bij Vandaag Inside op Van der Valk-hotels kwam (daar zouden wel wat asielzoekers kunnen verblijven) besloten de heren even in te gaan op hun ervaringen in de diverse vestigingen van die keten. Zijn ze daar een beetje tevreden over en welke hebben ze allemaal bezocht? 'Er is heel veel kwaliteitsverschil tussen de Van der Valks onderling', aldus Johan Derksen. Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van dinsdag 23 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's