Zien! De rare eigenschap van Johan Derksens mondhygiëniste (Vandaag Inside)

Zien! De rare eigenschap van Johan Derksens mondhygiëniste (Vandaag Inside)

Donderdag 25 januari om 09:54

De stijgende zorgkosten is ook aan tafel bij Vandaag Inside een hot item. De heren gaan allen trouw naar de tandarts en sowieso naar de mondhygiëniste voor schone tandjes. Johan Derksens mondhygiëniste heeft een hele rare eigenschap. Om die te demonstreren gaat hij er eens goed voor staan...

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 24 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv.

Zien! De rare eigenschap van Johan Derksens <em>mondhygiëniste</em> (<em>Vandaag Inside</em>) De stijgende zorgkosten is ook aan tafel bij Vandaag Inside een hot item. De heren gaan allen trouw naar de tandarts en sowieso naar de mondhygiëniste voor schone tandjes. Johan Derksens mondhygiëniste heeft een hele rare eigenschap. Om die te demonstreren gaat hij er eens goed voor staan... Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 24 januari. Je kunt ook deze hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken via Gids.tv. Johan over beschuldiging Theo Maassen van huiselijk geweld: "Die wordt helemaal kapot gemaakt" Bekijk deze video » Raymond Mens reageert in Vandaag Inside gevat op suggestieve opmerking Johan Derksen Bekijk deze video » Wilfred Genee voert schaamteloos campagne voor RadioRing: 'Belangrijk voor mij' (video) Bekijk deze video »
Talkshow :


Actuele video's

Meer actuele video's