Wie haalt het einde? Bekijk de trailer van Kamp Van Koningsbrugge seizoen 4

Wie haalt het einde? Bekijk de trailer van Kamp Van Koningsbrugge seizoen 4

Thursday 25 January om 18:48

In Kamp Van Koningsbrugge gaat een groep gewone burgers een loodzware Special Forces training volgen. In de trailer van het vierde seizoen is te zien hoe hard het eraan toe gaat tijdens de verschillende trainingen. Wie kan er overleven tot het einde?

Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Kamp Van Koningsbrugge hieronder.

Wie haalt het einde? Bekijk de trailer van <em>Kamp Van Koningsbrugge</em> seizoen 4 In Kamp Van Koningsbrugge gaat een groep gewone burgers een loodzware Special Forces training volgen. In de trailer van het vierde seizoen is te zien hoe hard het eraan toe gaat tijdens de verschillende trainingen. Wie kan er overleven tot het einde? Bekijk de eerste beelden van het nieuwe seizoen van Kamp Van Koningsbrugge hieronder. Het nieuwe seizoen van Kamp van Koningsbrugge is vanaf maandag 29 januari wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kamp van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Dinsdag in Over mijn lijk: Jegor en zijn vriendin doen een zwangerschapstest Bekijk deze video » Wie is de mol?: Kees van der Spek wordt beroofd door twee medekandidaten Bekijk deze video » Sporen van slavernij: Everon in shock door verhaal over ‘kweekeiland’ voor slaven Bekijk deze video » Nieuw seizoen Heel Holland bakt start zondag met het thema 'beslag' Bekijk deze video » Over mijn lijk: Jegor wil dolgraag vader worden, ‘negatieve reacties raken me heel erg’ Bekijk deze video » Wie is de Mol: spreekt Fons de waarheid aan de telefoon? "Deugt geen donder van" Bekijk deze video »
Trailer :
Wie haalt het einde? Bekijk de trailer van Kamp Van Koningsbrugge seizoen 4

Het nieuwe seizoen van Kamp van Koningsbrugge is vanaf maandag 29 januari wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Kamp van Koningsbrugge terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's