Nieuw seizoen Heel Holland bakt start zondag met het thema 'beslag'

Nieuw seizoen Heel Holland bakt start zondag met het thema 'beslag'

Nieuw seizoen <em>Heel Holland bakt</em> start zondag met het thema 'beslag' Zondag is het eindelijk zover, dan gaat het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt van start. Tien kandidaten staan in de startblokken om weer allerlei bakcreaties op tafel te zetten voor juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. En in een video laat presentator André van Duin alvast weten wat het thema is van deze eerste aflevering: beslag. En hij kan het natuurlijk niet laten om even een woordgrapje te maken… Bekijk de video van Heel Holland bakt hieronder. Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt is vanaf 28 januari elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Heel Holland Bakt (@heelhollandbakt) Heel Holland bakt kids: Janny, Robèrt en Plien dansen erop los maar krijgen geen applaus Bekijk deze video » Heel Holland bakt 2024: alle nieuwe thuisbakkers stellen zich voor Bekijk deze video » Eerste beelden van nieuw seizoen Doorbakken met bekendmaking van deelnemende BN'ers Bekijk deze video »
Donderdag 25 januari om 12:52

Zondag is het eindelijk zover, dan gaat het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt van start. Tien kandidaten staan in de startblokken om weer allerlei bakcreaties op tafel te zetten voor juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven. En in een video laat presentator André van Duin alvast weten wat het thema is van deze eerste aflevering: beslag. En hij kan het natuurlijk niet laten om even een woordgrapje te maken…

Bekijk de video van Heel Holland bakt hieronder.

Het nieuwe seizoen van Heel Holland bakt is vanaf 28 januari elke zondag om 20.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Heel Holland Bakt terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's