Achternicht Máxima: ‘Willem-Alexander dronk whisky bij het ontbijt’

Achternicht Máxima: ‘Willem-Alexander dronk whisky bij het ontbijt’

Vrijdag 26 januari om 16:13

In Shownieuws wordt gesproken over een Duits blad dat een verhaal brengt over het drankgebruik van koning Willem-Alexander. Een achternicht van koningin Máxima klapt uit de school.

Lees verder onder de video.

Achternicht Máxima: ‘Willem-Alexander dronk whisky bij het ontbijt’ In Shownieuws wordt gesproken over een Duits blad dat een verhaal brengt over het drankgebruik van koning Willem-Alexander. Een achternicht van koningin Máxima klapt uit de school. Lees verder onder de video. Máxima in opstandHet Duitse blad Die neue Frau brengt het verhaal van Solange Boig, zij is een Argentijns achternichtje van koningin Máxima. Zij vertelt dat koning Willem-Alexander bij het ontbijt whisky dronk. Voordat ze gingen trouwen zou Máxima hebben gezegd dat hij moest stoppen met drinken. Shownieuws zet wel vraagtekens bij het verhaal van dit verre familielid van onze koningin. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Jeroen Snel speculeert in Boulevard: zorgde slippertje voor abdicatie koningin Margrethe? (video) Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Het verhaal van Nederland - Oranje Nassau, vanaf 31 januari op NPO 1 Bekijk deze video » Serie Máxima: hoofdrolspelers Delfina en Martijn werden verliefd op de set Bekijk deze video »
Royals :

Máxima in opstand
Het Duitse blad Die neue Frau brengt het verhaal van Solange Boig, zij is een Argentijns achternichtje van koningin Máxima. Zij vertelt dat koning Willem-Alexander bij het ontbijt whisky dronk. Voordat ze gingen trouwen zou Máxima hebben gezegd dat hij moest stoppen met drinken. Shownieuws zet wel vraagtekens bij het verhaal van dit verre familielid van onze koningin.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's