Verfgroothandel in Harderwijk volledig afgebrand, bekijk de beelden

Verfgroothandel in Harderwijk volledig afgebrand, bekijk de beelden

<em>Verfgroothandel</em> in Harderwijk volledig afgebrand, bekijk de beelden Rond 05.45 uur brak een brand uit bij een bedrijf op een industrieterrein aan de Lorentzstraat. De brandweer was zondag 27 januari met veel eenheden aanwezig. Hart van Nederland deelt beelden van de brand. Volledig verwoestHet gaat om een groothandel in verf en verfbenodigdheden. Het gebouw is ongeveer 100 bij 100 meter en is door de brand volledig verwoest. Bekijk de metershoge vlammen in Harderwijk hierboven. Bekijk ook Brand zorgcentrum Vaassen: man overleden (video) Bekijk deze video » Hart Van Nederland: persoon overleden bij brand in schuur in Assen Bekijk deze video »
Nieuws :
Zondag 28 januari om 11:00

Rond 05.45 uur brak een brand uit bij een bedrijf op een industrieterrein aan de Lorentzstraat. De brandweer was zondag 27 januari met veel eenheden aanwezig. Hart van Nederland deelt beelden van de brand.

Volledig verwoest
Het gaat om een groothandel in verf en verfbenodigdheden. Het gebouw is ongeveer 100 bij 100 meter en is door de brand volledig verwoest.

Bekijk de metershoge vlammen in Harderwijk hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's