Man beklimt Efteling attractie, publiek blijft verontwaardigd achter

Man beklimt Efteling attractie, publiek blijft verontwaardigd achter

Maandag 29 januari om 17:52

Wederom heeft een bezoeker zich niet normaal kunnen gedragen in de Efteling. Afgelopen weekend verschenen beelden op sociale media waarop te zien is dat een jonge man, Klein Duimpje, beklimt in het Sprookjesbos. Het was een gevaarlijke actie omdat de attractie achter verschillende struiken en een riviertje ligt.

Wensbron
De Efteling heeft vaker te maken met ongewenst gedrag. Eerder werd een groep jongeren om deze reden het park uitgezet. Een paar maanden geleden klom een man nog in de Wensbron om het geld uit de put te halen. Het geld werd opgespaard voor het goede doel.

Bekijk de beelden hieronder.

Man beklimt Efteling attractie, publiek blijft verontwaardigd achter Wederom heeft een bezoeker zich niet normaal kunnen gedragen in de Efteling. Afgelopen weekend verschenen beelden op sociale media waarop te zien is dat een jonge man, Klein Duimpje, beklimt in het Sprookjesbos. Het was een gevaarlijke actie omdat de attractie achter verschillende struiken en een riviertje ligt. WensbronDe Efteling heeft vaker te maken met ongewenst gedrag. Eerder werd een groep jongeren om deze reden het park uitgezet. Een paar maanden geleden klom een man nog in de Wensbron om het geld uit de put te halen. Het geld werd opgespaard voor het goede doel. Bekijk de beelden hieronder. Bekijk ook Wildwesttaferelen in beeld: Man vuurt meerdere schoten af in Zwolle Bekijk deze video » ZIEN: De 10 best bekeken video's van Gids.tv in 2023 Bekijk deze video » Vuurwerk gekte bij Duitse supermarkten door Nederlandse vuurwerktoeristen, gevechten breken uit! Bekijk deze video » Grappig: cabaretier Max van den Burg gaat viraal met persiflages van 'Winter Vol Liefde' kandidaten Bekijk deze video » Nieuwe beelden van dollemansrit in Amsterdam: 'Bestuurder duwde fietser op de grond' (video) Bekijk deze video » John Williams uit Help Mijn Man Is Klusser! legt gedaanteverandering op Radio 538 uit Bekijk deze video »
Viral :

Actuele video's

Meer actuele video's