Hart van Nederland: zwaargewonde na aanrijding met bus, verdachte op de vlucht (video)

Hart van Nederland: zwaargewonde na aanrijding met bus, verdachte op de vlucht (video)

Donderdag 1 februari om 16:56

<em>Hart van Nederland</em>: zwaargewonde na aanrijding met bus, verdachte op de vlucht (video) Een 92-jarige vrouw met een rollator is donderdagmiddag aangereden in Etten-Leur. Volgens Hart van Nederland is de auto die betrokken was bij het ongeluk, doorgereden. Het zou gaan om een grijze bestelauto. De hoogbejaarde vrouw is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: politie deelt beelden van knotsgekke achtervolging door Brabant (video) Bekijk deze video » Emotionele nacht op plek explosie Rotterdam, twee mensen aangehouden (HvNL) Bekijk deze video » Vrachtwagen knalt tegen viaduct, kiepgedeelte blokkeert N669 bij Goes (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Een 92-jarige vrouw met een rollator is donderdagmiddag aangereden in Etten-Leur. Volgens Hart van Nederland is de auto die betrokken was bij het ongeluk, doorgereden. Het zou gaan om een grijze bestelauto. De hoogbejaarde vrouw is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's