Married at First Sight of Married at Second Sight? Deze twee bruidegommen kennen elkaar al!?

Married at First Sight of Married at Second Sight? Deze twee bruidegommen kennen elkaar al!?

<em>Married at First Sight</em> of Married at Second Sight? Deze twee bruidegommen kennen elkaar al!? In Married at First Sight bespreekt Gerben zijn toekomstige huwelijk met expert Anne Campagne, ook onthult hij iets bijzonders aan haar. Gerben heeft namelijk al met een man gesproken die zich ook had aangemeld voor het programma. Sterker nog, ze waren op een date geweest! Zou het experiment zich ook aan elkaar koppelen? Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Malou in Married at First Sight: 'Ik voel me niet aangetrokken tot Sarath' Bekijk deze video » Jeppe en Jantine trekken in Married at First Sight steeds meer naar elkaar toe Bekijk deze video » Hans Klok: 'Ik hoop dat Matthijs van Nieuwkerk snel weer terugkomt op tv' (Shownieuws) Bekijk deze video »
TV :
Married at First Sight of Married at Second Sight? Deze twee bruidegommen kennen elkaar al!?
Dinsdag 6 februari om 18:17

In Married at First Sight bespreekt Gerben zijn toekomstige huwelijk met expert Anne Campagne, ook onthult hij iets bijzonders aan haar. Gerben heeft namelijk al met een man gesproken die zich ook had aangemeld voor het programma. Sterker nog, ze waren op een date geweest! Zou het experiment zich ook aan elkaar koppelen?

Bekijk het fragment van Married at First Sight hieronder

Married at First Sight is elke dinsdag en woensdag om 20.30 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Married at First Sight terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's