Lang Leve de Liefde: wie kwam Kimberly naakt tegen in de wellness?

Lang Leve de Liefde: wie kwam Kimberly naakt tegen in de wellness?

Woensdag 7 februari om 16:50

In Lang Leve de Liefde is de vraag van Kimberly die zelf graag naar de wellness gaat, aan Christian of hij daar met badkleding of toch naakt zou rondlopen.

Naakt
Haar maakt het niks uit, Kimberly heeft met naakt geen moeite. Er is wel een nadeel als je een bekende tegen komt. Vorige keer was de verleiding te groot en moest ze toch even naar beneden gluren. En dan kun je elkaar nooit meer normaal aankijken...

Bekijk het fragment uit Lang Leve de Liefde hieronder

<em>Lang Leve de Liefde</em>: wie kwam Kimberly naakt tegen in de wellness? In Lang Leve de Liefde is de vraag van Kimberly die zelf graag naar de wellness gaat, aan Christian of hij daar met badkleding of toch naakt zou rondlopen. NaaktHaar maakt het niks uit, Kimberly heeft met naakt geen moeite. Er is wel een nadeel als je een bekende tegen komt. Vorige keer was de verleiding te groot en moest ze toch even naar beneden gluren. En dan kun je elkaar nooit meer normaal aankijken... Bekijk het fragment uit Lang Leve de Liefde hieronder Bekijk ook Lang Leve de Liefde: Rodrique en Tessa zijn een totale mismatch, houden ze het wel vol samen? Bekijk deze video » Dubbeldate met tweelingbroers zorgt voor verwarring (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Nick raakt opgewonden van Marike's kado, bekijk de LLDL-beelden Bekijk deze video »
TV :

Actuele video's

Meer actuele video's