Paparazzo Dennis van Tellingen (45) onverwacht overleden: sterren zijn in shock

Paparazzo Dennis van Tellingen (45) onverwacht overleden: sterren zijn in shock

Donderdag 8 februari om 15:54

Donderdag is bekendgemaakt dat Dennis van Tellingen onverwacht op 45-jarige leeftijd is overleden. De Paparazzo is overleden door een hartaanval, weet Evert Santegoeds te melden. Hij laat zijn vrouw en twee kinderen achter.

'Lieve collega en aardige vent'
Dennis was bekend als fotograaf die de sterren op de gevoelige plaat vastlegde. Net zoals zijn vader Joop van Tellingen, hij overleed in 2012. “Lieve collega en aardige vent Dennis van Tellingen is gisterenavond overleden, slechts 45 jaar oud…”, laat William Rutten weten op Instagram. ”Heel veel sterkte voor alle familie en vrienden van Dennis die een grote leegte zal achter laten met zijn markante persoonlijkheid.” Verschillende sterren reageren op dit bericht, waaronder Danny de Munk en Jim Bakkum.

Bekijk een interview van Familieportret met Dennis van Tellingen over fotografie hieronder. Daaronder zie je de post van William Rutten met reacties van geschokte sterren.

Paparazzo <em>Dennis van Tellingen</em> (45) onverwacht overleden: sterren zijn in shock Donderdag is bekendgemaakt dat Dennis van Tellingen onverwacht op 45-jarige leeftijd is overleden. De Paparazzo is overleden door een hartaanval, weet Evert Santegoeds te melden. Hij laat zijn vrouw en twee kinderen achter. 'Lieve collega en aardige vent'Dennis was bekend als fotograaf die de sterren op de gevoelige plaat vastlegde. Net zoals zijn vader Joop van Tellingen, hij overleed in 2012. “Lieve collega en aardige vent Dennis van Tellingen is gisterenavond overleden, slechts 45 jaar oud…”, laat William Rutten weten op Instagram. ”Heel veel sterkte voor alle familie en vrienden van Dennis die een grote leegte zal achter laten met zijn markante persoonlijkheid.” Verschillende sterren reageren op dit bericht, waaronder Danny de Munk en Jim Bakkum. Bekijk een interview van Familieportret met Dennis van Tellingen over fotografie hieronder. Daaronder zie je de post van William Rutten met reacties van geschokte sterren. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door William Rutten (@williamrutten) Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Shownieuws (@shownieuws) Zien! Finale Het perfecte plaatje 2023, wint Loes Haverkort of Niek Roozen? Bekijk deze video » Zien: bijzonder natuurfenomeen vastgelegd door Nederlander bij Antarctica (video) Bekijk deze video » Beste Kijkers: William Rutten wordt uitgelachen om MC Hammer-broek Bekijk deze video »
Entertainment :
Paparazzo Dennis van Tellingen (45) onverwacht overleden: sterren zijn in shock

Actuele video's

Meer actuele video's