Lang Leve de Liefde: Sieb laat Suus alle hoeken van de kamer zien (video)

Lang Leve de Liefde: Sieb laat Suus alle hoeken van de kamer zien (video)

Donderdag 8 februari om 20:23

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Sieb laat Suus alle hoeken van de kamer zien (video) De dates in het Lang Leve de Liefde-huis zijn aan elkaar gewaagd en Sieb gaat Suus eens even afmatten met wat oefeningen. Sieb is een gespierde jongen en op een gegeven moment neemt hij Suus op zijn schouders voor wat diepe squats. Zal Suus hiervan onder de indruk zijn of is deze afmat-methode toch niet helemaal haar ding? Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven. Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Betty tegen Aad in Lang Leve de Liefde: 'Ik vroeg om George Clooney en kreeg jou' (video) Bekijk deze video » Dubbeldate met tweelingbroers zorgt voor verwarring (Lang Leve de Liefde) Bekijk deze video » Kriebels in Lang Leve de Liefde: Christian is erg te spreken over date Kimberly (video) Bekijk deze video »
TV :

De dates in het Lang Leve de Liefde-huis zijn aan elkaar gewaagd en Sieb gaat Suus eens even afmatten met wat oefeningen. Sieb is een gespierde jongen en op een gegeven moment neemt hij Suus op zijn schouders voor wat diepe squats. Zal Suus hiervan onder de indruk zijn of is deze afmat-methode toch niet helemaal haar ding?

Bekijk de beelden van Lang Leve De Liefde hierboven.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's